Home

A Szállás

Három évvel ezelőtt fogalmazódott meg bennünk, hogy szeretnénk egy nyugodt, csendes helyet találni, ahol teljes mértékben ki tudunk kapcsolódni. Egyértelmű volt számunkra, hogy a Zemplén – Tokaj hegyalja lesz a legmegfelelőbb hely számunkra. Így találtunk rá Erdőbényére, egy kicsiny településre, ahol nagyrészt háborítatlan a természet és barátságos emberek vesznek körül. A tervezgetés folyamán született meg bennünk a gondolat, hogy másokra is gondolva, inkább egy vendégházat építünk, hogy ezt a páratlanul szép tájat sok mindenki számára elérhetővé tudjuk tenni.

Vendégházunk 2015-ben, újonnan épült. Az igényesen kialakított 4 db, 2 személyes (igény esetén pótágyazható) szobák saját fürdőszobával rendelkeznek. A szobák kilakatásánál fontos szempont volt a kényelem és az otthonosság. A szobák különböző stílussal rendelkeznek, hogy mindenki saját ízlésének megfelelően élvezhesse a nálunk töltött pihenést.

A Villa De Dominique a Zempléni hegység, azon belül is Tokaj-hegyalja kiemelkedő szépségű településén, Erdőbényén található, távol a városok zajától barátságos és családias környezetben. A Villa De Dominique területéről káprázatos kilátás tárul a hangulatos falucskára, melyet a szőlőbirtokokkal tűzdelt domboldalak őriznek.

Szálláshely épületünk 4 darab otthonosan-igényesen berendezett szobával rendelkezik, melyek kellően tágasak, hogy az otthon érzését keltsék. A mozgássérült vendégünket speciális felszereltségű szoba várja, 1 méteres magasságban felszerelt villanykapcsolókkal, és a szobából nyíló, extra eszközökkel ellátott fürdőszobával felszerelve. A szobák kilakatásánál fontos szempont volt a kényelem és az otthonosság. A szobák különböző stílussal rendelkeznek, hogy mindenki saját ízlésének megfelelően élvezhesse a nálunk töltött pihenést.

Természetesen minden szobához külön fürdőszoba tartozik. Az emeleti szinten társalgó helyiség várja a kedves vendégeket, a földszinten konyha és étkező helyiség található.

Az épület hűtését-fűtését hőszivattyús rendszer látja el, így az év minden napján szeretettel várjuk a pihenni, kikapcsolódni vágyókat.

A Villa De Dominique tágas udvarral rendelkezik, ahol a vendégek közös programokat szervezhetnek, kerti sütő is rendelkezésre áll.